Skip to content

Skratt protest i Sverige, mass inandning av lustiga gas

Det kan bli den roligaste protesten i världen. Hundratals människor kommer att konvergera idag på 15 lokala (16 i Sverige) i Parliament Square, Sverige, för att andas lustgas, dvs lustgas patroneren, i en demonstration mot ett lagförslag om psykoaktiva ämnen. Detta är vad Guardian skriver idag.

Läs också: Här kan du köpa billiga lustgaspatroner i Stockholm
Läs också: Billigast lustgaser köper du här
Läs också: Här bästa lustgas butiken i Stockholm

Att främja initiativet var det psykedeliska samhället, som insisterar på att” detta är inte ett parti”, men en allvarlig handling av politisk avvikande:”vi kommer alla att andas in för att skicka ett meddelande: mitt sinne är mitt val”.

Läs också: Jämför lustgas butiker här
Läs också: Vart du hittar billiga lustgas patroner online
Läs också: Lustgas patroner som är billiga att köpa

Massinandningen, som borde leda till ett kollektivt skratt på 30 sekunder, vill utmana den föreslagna lagen om psykoaktiva ämnen som, om de godkänns, skulle göra straffbara med upp till sju års fängelse innehav och försäljning av sådana ämnen, med undantag av nikotin, alkohol och koffein.

Läs också: Här köpte vi billiga lustgas patroner på nätet
Läs också: Jämförelse av billiga lustgas patroner med hemkörning
Läs också: Här köper du billigast lustgas tuber i Stockholm!
Läs också: Sveriges billigaste lustgas patroner

Lagen syftar till att slå ett antal nya droger som för närvarande undkommer länkarna i reglerna om psykotropa ämnen: “meow meow”, “Spice, “Vanilla sky”. Men en lag som sammanför alla psykoaktiva ämnen i världen av laglöshet, slutar förbjuda allmänt använda material,såsom lustgas. Det psykedeliska samhället är för sin del för avkriminalisering av narkotikamissbruk.
Lustgas, som är mer känd som lustgas patroner, används faktiskt i stor utsträckning som en molekyl för smärtstillande läkemedel.
Mose